Nak Cari Duit Lebih

AWAS! Rahsia ini bakal memenuhkan poket anda dengan duit. Kalau anda fikir ini skim cepat kaya dan duduk diam dapat duit, anda berada di tempat yang salah. Jangan teruskan membaca.


Anda ingin buat duit lebih dari rumah?


Kehidupan hari ini sangat menekan sehinggakan ramai yang terpaksa melakukan dua atau tiga pekerjaan bagi mencari duit menampung keperluan hidup. Adakah anda ingin buat duit dan tingkatkan taraf ekonomi dan gaya hidup anda?

Adakah keadaan anda sekarang seperti ini?

 • Nak bebas HUTANG.
 • Nak selesaikan HUTANG kereta.
 • Nak selesaikan HUTANG sewa rumah.
 • Nak selesaikan HUTANG Kredit Kad.
 • Nak selesaikan HUTANG Pinjaman Pelajaran.
 • Nak selesaikan HUTANG Along.
 • Nak selesaikan HUTANG kawan-kawan.
 • Nak  selesaikan bil elektrik dan air yang tertunggak.
 • Nak cari duit lebih.
 • Nak cari MODAL untuk mula berniaga kecil-kecilan.
 • Nak cari modal PROMOSI produk Jualan.
 • Nak berniaga dari rumah tapi tiada modal.
 • Nak beli Handphone baru yang lebih baik.
 • Nak simpan duit untuk masa depan anak-anak.

Cara paling mudah untuk buat duit & berjaya dalam bisnes online di internet adalah dengan mengikuti jejak langkah mereka yang telah berjaya. Anda tidak perlu mencipta teknik atau kaedah baru. Saya juga mengikuti jejak langkah sifu-sifu yang telah berjaya dengan perniagaan internet.

Mulakan perniagaan di internet boleh menjadi mudah, berjaya dan dapat buat duit dengan tunjuk ajar langkah demi langkah yang betul. Anda hanya perlu ikut sistem dan cara-cara sebagaimana yang telah ditunjukkan dan inilah yang dikatakan duplikasi. Hanya dengan cara duplikasi kaedah dan sistem anda akan berjaya. Apatah lagi, kini, anda boleh lakukan perniagaan online daripada keselesaan rumah anda!

Program perniagaan RWR online menyediakan perkhidmatan dan membina rangkaian bagi yang masih mencari duit lebih, ingin tambah pendapatan sampingan, pekerjaan ke 2, ke 3 malah boleh juga jadikan sebagai kerjaya.

Terbuka kepada
 • Pelajar IPT/IPTS
 • Siswazah menganggur
 • Suri rumah
 • Anggota kerja kerajaan & swasta
 • Siapa-siapa yang berminat

Di sini ingin saya kongsikan satu perniagaan online di mana anda boleh mengguna komputer atau hanya dengan telefon pintar. Perniagaan Rich World Revolution (RWR) adalah merupakan perkhidmatan online sistem reload topup dan bayar bil hanya dengan menggunakan telefon pintar dan juga komputer.

Perniagaan Rich World Revolution (RWR) ini berstatus
 • 100% bumiputera, 
 • Halal, 
 • Sahih, 
 • Berdaftar SSM, dan 
 • Boleh dijalankan di Malaysia dan seluruh dunia.


Perniagaan Rich World Revolution (RWR) diasaskan oleh Tn Helmey dan Tn Raffi.


Pengasas RWRAlamat pejabat RWR


Lesen Perniagaan RWR.

Apa anda dapat.

Dalam bisnes Rich World Revolution (RWR) terdapat 4 jenis perkhidmatan (digital) yang disediakan:-

1- Reload top-up telco 
(digi,celcom,maxis,tune talk,umobile)

2- Ruang iklan, siapa yg ada username dan password, anda layak untuk mengiklankan perniagaan sedia ada (product sendiri) di ruang iklan ini secara percuma.

3- RWR Mall Merchant, syarikat mempunyai product sendiri untuk sesiapa yg suka shopping online. Anda boleh membeli belah hanya dengan menggunakan bonus RWR (point). 

4-Perkhidmatan Pembayaran bil-bil yang terpilih antaranya Astro, TM, TNB dll.  
Contoh, kita bayar bil astro, syarikat akan tolak point (bonus) RWR kita, semuanya dilakukan melalui telefon pintar sahaja, anda tak perlu beratur panjang.Dengan memiliki aplikasi ini, handphone anda telah menjadi mesin topup dan anda tidak perlu lagi beratur untuk membeli topup. Bukan itu saja anda juga boleh membantu ahli keluarga yang lain & juga orang di sekeliling anda untuk dapatkan topup. Anda juga dapat jana pendapatan komisen yang disediakan oleh TELCO. 
Yang best lagi tentang perniagaan Rich World Revolution (RWR) yang sangat mengujakan adalah gerak kerja yang sangat mudah untuk menjana pendapatan. Setiap ahli akan mempunyai dashboard masing-masing untuk mengendalikan pendaftaran ahli, transaksi keluar masuk income di ewallet, semuanya melalui handfon sahaja. Ini bermakna handfon kita menjadi seperti mesin ATM....

MODAL SEKALI, UNTUNG BERKALI-KALIDi RWR, anda hanya perlu 3 langkah.

1. Sertai ahli dengan mengikut pakej yang ditawarkan.

2. Perkenalkan kepada 5 rakan dalam masa 7 hari.3. Duplikasi, bantu 5 rakan perkenalkan kepada 5 rakan.


Platform bisnes RWR menggunakan sistem ULM (Unilevel Marketing). Walaupun anda berada di bawah, tapi income anda masih mampu setaraf atau lebih berbanding orang yang memperkenalkan bisnes RWR, jika orang di atas malas usaha hanya goyang kaki dan menganggap duit akan bertimbun depan mata, tapi anda sebagai rakan niaga di bawah terus berusaha anda mampu mengatasi income orang yang memperkenalkan bisnes RWR. Anda hanya perlu jayakan orang yang anda ajak sertai dalam bisnes RWR. Inilah duplikasi sistem.


Gerak kerja sekali

Tapi income berterusan
Kerana apa????
Kerana DUPLIKASI


Bayangkan apa akan jadi jika semua orang buat gerak kerja yang sama.


TESTIMONI 

Beberapa contoh testimoni ahli yang telah berjaya dengan bisnes RWR.


*Pn Afidah Adam 47 tahun, seorang suri rumah yang dulunya sangat negatif tentang bisnes RWR ini. Setelah dipujuk suaminya untuk dengar dulu peluang ini beliau setuju. Kalau ikutkan kredibelitinya yang banyak kekurangan seperti tiada lesen memandu, tak pandai drive pun, buta IT. Tapi alasan itu tak membataskan beliau utk capai impian. Hari ini beliau walaupun seorang suri rumah telah berjaya jana income luar biasa dengan menjalankan bisnes RWR.
Pn Afidah Adam


*Perkongsian testimoni Pn Rosnah Suliman yang telah berjaya membina pendapatan kedua dengan menyertai perniagaan Rich World Revolution (RWR). 


Pn Rosnah Suliman

Beri peluang pada diri anda untuk menyertai perniagaan Rich World Revolution. Jangan bagi alasan, ambil tindakan.Kalau orang kelainan upaya seperti *Pak Mat & rakan boleh berjaya dengan bisnes RWR, takkan orang yang cukup sifat yang dikurniakan ALLAH tiada semangat untuk berjaya. Jangan lepaskan peluang, ambil tindakan sekarang.


Pak Mat & Rakan


*Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari ahli RWR yang sebenar. Namun pendapatan akan berbeza mengikut kemahiran dan pengalaman seseorang.PLAN PERNIAGAAN 

Perniagaan Rich World Revolution (RWR) menawarkan 4 pakej untuk penyertaan. Anda boleh pilih di stage mana pun untuk bermula. Perniagaan RWR modal mampu milik,

1) Stage 4, modal RM1850. Stage yang paling best kerana anda tidak akan terlepas sebarang bonus dan akan terima pass up bonus. Bonus penajaan adalah RM750.

2) Stage 3, modal RM 850. Di stage ini anda akan berkemungkinan  terlepas bonus penuh sekiranya downline anda nampak peluang dan mengambil pakej 4. Bonus penajaa adalah RM350.

3) Stage 2, modal RM 350. Di stage ini anda akan berkemungkinan  terlepas bonus penuh sekiranya downline anda nampak peluang dan mengambil stage 3 atau 4. Semua keistimewaan bermula dari stage 2 di mana anda akan mendapat apps SRS untuk pembayaran bil & topup dan juga ewallet. Bonus penajaan adalah RM150.

4) Stage 1, modal RM 100. Di stage ini anda akan berkemungkinan  terlepas bonus penuh sekiranya downline anda nampak peluang dan mengambil stage 2 atau 3 atau 4. Di stage ini anda hanya akan dapat U-wallet dan anda perlu menaja 5orang untuk anda autoupgrade ke stage 2 dengan mengumpul bonus di U-wallet. Bonus penajaan adalah RM50.

Di bawah ini adalah persembahan plan permasaran bisnes RWR.

Plan Pemasaran RWR

Bayangkan kalau duplikasi sistem dapat berlaku 100% dan pendapatan dapat 100%, mungkin agak payah tapi jika duplikasi 10% saja pun dah cukup lumayan kerana anda hanya bermodal sekali dan yang paling tinggi pun hanya RM1850.

Kenapa Bisnes RWR Jadi Pilihan

1- Modal yang orang  mampu milik, bayar hanya sekali & pendaptan boleh diwarisi.
2 - Produk digital yang tiada tarikh luput.
3 - Market luas, semua orang guna handfon dari budak-budak hingga warga emas, jadi mereka semua perlu reload topup. 
4 - Mudah untuk dikongsikan dengan ahli keluarga, rakan-rakan atau orang ramai yang masih tercari-cari peluang nak cari duit lebih.


F.A.Q
1. Apakah perlu menjual dan jumpa orang? ->> Setiap perniagaan yang halal perlu ada jual-beli. dan setiap perniagaan perlu berurusan dengan orang/manusia.

2. Siapa yang boleh/layak menyertai perniagaan RWR? ->> Semua rakyat Malaysia, berumur 18 tahun ke atas, ada akaun bank sendiri boleh menyertai.

3. Boleh ke upgrade stage bila-bila masa?->> Ya, boleh tiada had masa asal anda tidak mengalah sebelum berjuang.

4. Adakah latihan dan bimbingan akan dijalankan?->> Ya, setelah menjadi ahli RWR anda akan di masukkan dalam kumpulan whatsapp ahli di mana leader akan sentiasa membantu.


KEJAYAAN anda bermula dari Diri ANDA.
MODAL SEKALI, UNTUNG BERKALI-KALI
Jangan ketinggalan, jangan tunggu sampai esok…Daftar Ahli RWR SEKARANG!
Setiap stage berbeza kelebihan dan bonusnya.
Sila tentukan dahulu pakej mana yang akan anda sertai

1) Stage 4, Modal RM 1850 atau
2) Stage 3, Modal RM 850 atau
3) Stage 2, Modal RM 350 atau
4) Stage 1, Modal RM 100.
Sila lakukan bayaran mengikut pakej yang dipilih ke akaun bank pilihan anda di bawah.Penama: AISHAH ISNIN
No. Akaun: 152116047422


Penama: AISHAH ISNIN
No. Akaun: 15203700050033


Cara:
Perbankan Internet Manual / Mesin Deposit Tunai
 • Anda mesti memasukkan emel aisnin7@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
 • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.


Jika ada masalah ketika membuat bayaran,
Sila Call/Sms/Whatsap ke 011-18774207Disclaimer: Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut apa yang telah di terangkan oleh syarikat. Namun terpulang pada usaha dan pengalaman perserta, pendapatan seseorang adalah berbeza.
5 comments:

 1. Adakah busines ini berdafatr dengan SSM dan juga berdaftar dibawah akta yang baharu sahaja diperkenalkan untuk mengekang kegiatan Skim cepat kaya?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ada SSM & Bukan skim cepat kaya. Blog ini sedang di update. Terima kasih atas pertanyaan. :)

   Delete
 2. Nice and excellent. secara peribadi sy nak. ...but $$$.I will come again. c u.

  ReplyDelete